top of page

ММО- березень 2016

31 березня 2016 року в Світловодській ЗОШ № 10 відбулося засідання міського методичного об’єднання вчителів історії та правознавства. Грунтовний аналіз результатів участі учнів міста в міських та обласних олімпіадах зробила вчитель ЗОШ №5 Скальська І.В. Графіки та таблиці складені вчителем наочно показали рейтинг навчальних закладів міста. В процесі обговорення вчителі шкіл обмінялись досвідом та визначили шляхи вирішення проблем пов’язаних з підготовкою учнів до участі в олімпіадах.

Надзвичайно цікавими та змістовними були виступи колег, які відвідали курси підвищення кваліфікації. Пристінська О.В., Скопич С.А. ознайомили кол

ег з новими підходами у викладанні предмету, поділились позитивними враженнями від прослуханих лекцій.

Вчитель ЗОШ № 1, Цвик О.В. виступила з питанням: «Аналіз та узагальнення, як засіб підвищення знань та вмінь учнів». Проблеми патріотичного виховання на уроках історії розкрила вчитель історії ЗОШ № 10 Неклеса С.А.

Актуальним був виступ вчителя історії НВК № 4 Кобильської О.Ю., яка затонула питання підготовки учнів 11-х класів до участі в ЗНО. На конкретних прикладах, з демонстрацією необхідної літератури Ольга Юріївна розповіла про особливості проведення в цьому році ДПА та ЗНО.

Майбутні пости
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Останні пости
Архів
bottom of page